Üzent a vírustagadóknak az anya, aki nemrég temette el a férjét: "A világ dőlt össze körülöttem"

Forrás: Shutterstock -
betegség vírustagadók koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt a nő, aki nemrég veszítette el férjét a koronavírus-járvány miatt. Mivel semmilyen alapbetegség vagy egyéb tényező nem indokolta a férfi halálát, így az édesanya nagyon rosszul tűri a vírustagadók megnyilvánulásait. 

"Két hete halt meg a Covid szövődménye okozta tüdőgyulladásban. 14 nap kórház, 1 nap gépi lélegeztetés után, úgy, hogy a patológus szerint is makkegészséges volt. A 8 és 10 éves gyönyörű, csodálatos fiaink maradtak félárvák" - írja a közösségi oldalán az anya, akit rettentően megráztak az események.

Forrás: Shutterstock

Azt írja, férje egész életében rendszeresen sportolt, egészséges életmódot folytatott, pozitív életfelfogást gyakorolt,

ezért senki sem számított arra, hogy magával ragadja a vírus - főleg nem ilyen fiatalon.

"A világ dőlt össze körülöttem, soha nem akartam ezt leírni, mert semmi sem fontos most, azt gondolom, mivel a kínok kínját éljük át a fiaimmal... De nem bírom tovább a sok vírustagadó, buta, okoskodó, idióta barmot!" - írta meg az anya szavait egy Facebook-bejegyzés nyomán a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.