Kiderült, ki tette a rasszista megjegyzést Meghan és Harry születendő gyermekére

Forrás: AFP -
Meghan Markle rasszizmus botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Meghan és Harry kijelentése a hírhedt Oprah interjúban, mely során azt állították, hogy a királyi család aggódott a leendő gyermekeik bőrszíne miatt.

A hercegi pár nem árulta el az interjúban, hogy a királyi család mely tagja tette a rasszista megjegyzést, csak annyit mondtak, hogy nem II. Erzsébet királynő vagy Fülöp herceg volt. Most azonban Lady Colin Campbell írónő lerántotta a leplet arról, mi is történt valójában. Szerinte az egész csak félreértés volt - írja a Daily Star.

Lady C szerint, aki több könyvet is írt már a királyi családról, a meg nem nevezett királyi családtag Anne hercegnő, II. Erzsébet királynő lánya. Az írónő azt állítja, hogy a beszélgetés azonban másképp zajlott le és a hercegné valójában a kulturális különbségek és nem Meghan bőrszíne miatt aggódott.

II. Erzsébet és Anna hercegnő Forrás: AFP

Lady C egy bennfentes forrásra hivatkozva azt állítja:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.