Megszegték a rendőrök a kijárási korlátozást, és óriási illegális bulit tartottak

rendőrség szabályszegés kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc francia rendőrt tartóztattak le a csendőrök Villedieu-le-Château-ban, mert részegen ellopták a település több útjelző tábláját.

A rendőrök az illegális bulival megszegték a járványügyi kijárási korlátozásokat is, különös tekintettel a csoportos gyülekezés tilalmára -adta híról az Origo a Fanceinfoés a France Blue tudósításaiból.

Az elkövetők 30-35 év közötti rendőrök, akik a múlt hétvégén egy 400 fős településen, Villedieu-le-Château-ban béreltek ki egy házat, hogy ott bulizzanak a hétvégén.

A részeg csoport néhány tagja letört, majd magával vitt több útjelző táblát is, de a helyiek felfigyeltek a szokatlan hangokra, és fotókat is készítettek az akcióról.

A csendőröknek azonnal jelentették a történteket, másnap reggel pedig kérdőre vonták a rendőröket a bérelt szálláshelyen. A rendőrök eleinte tagadták az útjelzőtáblák megrongálását, de a bizonyítékok miatt beismerték tettüket.

Az elkövetőket letartóztatták, és bár a polgármester nem tett feljelentést ellenük, komoly szankciókra számíthatnak munkahelyükön.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.