7 napos kisfiát hagyta magára a koronavírusban elhunyt édesanya: így búcsúzott tőle férje

Forrás: Shutterstock -
halál anya családi dráma koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia ért egy magyar családot, ahol az édesanya, Mónika koronavírusban veszítette életét, néhány nappal azután, hogy világra hozta kisfiát.

A fiatal édesanya, Mónika a tünetei alapján először csak azt gondolta, hogy kertészkedés közben megfázhatott, azonban néhány nap múlva már kórházba került. Akkor mindenkit megnyugtatott, hogy ő is és a baba is jól vannak.

Majd egyik napról a másikra elkezdett romlani az állapota, lélegeztetőgépre kellett kapcsolni, ezért az orvosok úgy döntöttek, sürgősségi császármetszést kell végezni, hogy a kis Tamás életét meg tudják menteni. Mindenki egy emberként imádkozott az édesanyáért és a kisfiáért, azonban március 28-án szörnyű hír érkezett: Mónika szervezete nem bírta tovább a koronavírus elleni harcot.

A szomorú hírt a fiatalon elhunyt édesanya férje, Tamás közölte a közösségi oldalán.

"Nyugodj békében, drága Szerelmem! Soha nem feledlek..."

- írta a gyászoló férj.

Mónika munkahelye, a Fészek Gyermekvédő Egyesület is a közösségi oldalon emlékezett meg a mindig vidám és jókedvű édesanyáról - írja a Ripost.

"Móni! ... nem ebben egyeztünk meg ... azt mondtad minden rendben lesz... Megígérted! És mi elhittük, hiszen amit megígértél, az mindig úgy volt. Ott, akkor és úgy, ahogy megbeszéltük. ... Szeretted a munkád és mi szerettük, ahogy Te ezt csináltad. Derűvel, mosollyal, kedvesen, határozottan, gondosan ... A világ legönzetlenebb és legjobb kollégája voltál! Leírhatatlan üresség van most bennünk! Elmondhatatlanul hiányzol! Mosolyod, lényed, emléked örökké bennünk él és ígérjük, el fogjuk mesélni majd a Kisfiadnak, milyen rendkívüli édesanyja volt!" - írták a szívszorító szavakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.