"Nem bírom, borzasztó" - Ezért fakadt ki Bay Éva

Forrás: FEM3 -
Bay Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bay Éva ismét feltűnik a tévék képernyőjén, ennek kapcsán nyilatkozott és elmondta, nagyon örült a felkérésnek, hiszen imádja a tévét, egy baj azért mégis van a műsorokkal.

Bay Éva bemondóként népszerűsíti az egyik tévécsatornát, és nagyon örült, hogy visszatérhet régi szerepébe.

Bay Éva Forrás: FEM3

"Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen 23 éve nem voltam már TV-bemondó. Annak a fajta hírközlésnek, amit mi akkor képviseltünk már nincs helye a televízióban. Bár bevallom ennek a hiánya nekem se tűnik fel. Egyrészt nem nagyon nézek „rendes" televíziót. Ha igen, akkor inkább csak híreket. Másrészt ezen kívül nagyon sok streaming tartalmat fogyasztok. Minden filmet ott nézek meg" - mondta Bay Éva, és azt is elárulta, hogy miért.

"Rettentően zavar, hogy minden film közben ott vannak a reklámok. Nem bírom, borzasztó. Ha mégis TV-műsort nézek és jön a reklám, úgy vagyok vele, hogy átkapcsolok, de csibészek a csatornák, mert a legtöbb helyen bizony egyszerre van" - árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.