Árván maradt a testvérpár: szüleiket elragadta a koronavírus

halál gyász tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a tragédiák sora: most egy testvérpár veszítette el szüleit, két héten belül édesanyjukat és édesapjukat is elragadta a koronavírus.

Besenyszögön történt a tragédia: egy nyolcadikos és egy kilencedikes kislány maradt szülők nélkül, miután szüleik megbetegedtek a koronavírus-járványban, kórházba kerültek és szervezetük nem tudta felvenni a harcot a gyilkos kórral - írja a Bors.

Gyertya halál gyász Forrás: Thinkstock

Elsőként a 48 éves apa lett covidos, majd 41 éves felesége is beteg lett. Sajnos nem tudták már őket megmenteni. Halálhírük az egész települést megrázta, gyermekeik a nagyszülőkhöz kerültek.

Sajnos a két gyermek tragédiája nem egyedi eset. Nemrég egy koronavírusos édesanya hunyt el kisbaba születése után illetve országos gyűjtés indult Seeler Botond, az árván maradt pólós és kishúga részére, akik szintén elveszítették szüleiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.