Meghan Markle és Harry herceg békülne a királyi családdal: ez volt rá a reakció

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
békülés királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle a házaspár barátja, Gayle King szerint békülni szeretnének a királyi családdal, ami nem lesz egyszerű a botrányos Oprah interjú után. 

Gayle King, aki barátságban áll a hercegi párral, a legújabb Drew Barrymore Show-ban azt nyilatkozta, nem kétséges, hogy Meghan és Harry szeretne kibékülni a királyi családdal.

- nyilatkozta a 66 éves televíziós személyiség.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercegné 2020. márciusában Londonban, az Endeavour Fund Awards-on Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Gayle azt is elmondta, hogy Harry beszélt már az interjú óta édesapjával és bátyjával is, de ezek a beszélgetések nem voltak túl eredményesek.

Meghan súlyos vádjai, miszerint a királyi család nem sietett a segítségére, amikor öngyilkos gondolatai támadtak, valamint, hogy a királyi család aggódott fia bőrszíne miatt, nem fogják megkönnyíteni a békülést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.