Hatvani kórháztűz: Egy dohányzó koronavírusos beteg miatt tört ki - Videó

Forrás: pixabay.com -
Hatvan tűz kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss információk kerültek napvilágra a tegnapi kórháztűzből, amely a hatvani intézmény egyik épületszárnyának első emeletén történt. 

Ahogy azt korábban megírtuk, kigyulladt egy kórterem a hatvani kórház Covid-részlegén tegnap hajnalban. Égtek a kórterem berendezési tárgyai, illetve a terem alatt álló sátorra is átterjedt. A lángokat a tűzoltók rövid időn belül eloltották. A munkálatok idejére három kórtermet ürítettek ki az első emeleten, az intézkedés huszonhárom embert érintett.

Mostanáig nem tudtuk, mi állt a hirtelen tűz hátterében, ám a TV2 Tények riportjából most kiderült, mi okozta a tüzet. Az egyik koronavírussal kezelt beteg rágyújtott a kórteremben, ez indította el a tüzet, amely pillanatok alatt átterjedt a közvetlen környezetében lévő tárgyakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.