A kormány tegnapi bejelentése alapján mától kinyithatnak az üzletek. Vannak azonban, akik nem tudták ilyen gyorsan rendezni soraikat.

Az IKEA még nem nyitott ki, és egyelőre nincs is információ arról, hogy mikor tervezi. Oldalukon ez olvasható:

Kedves vásárlónk!Jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat. Hamarosan tájékoztatunk arról, hogy mikor, milyen biztonsági intézkedésekkel nyitjuk meg áruházainkat.Köszönjük a türelmet.

 Más nagy bútoráruházak azonban már várják a vásárlókat.

Tisztelt Vásárlóink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 144/2021-es kormányrendelet értelmében, 2021 április 7-től új nyitvatartási idővel várjuk minden kedves vásárlónkat- írja a Möbelix.

 Az XXXLutz is újra nyitva van:

Kedves Vásárlóink!Örömmel tájékoztatunk Mindenkit, hogy az aktuálisan érvényben lévő kormány rendelet értelmében áruházaink a megszokott nyitva tartással várnak benneteket!

 A JYSK is kihasználta, hogy mától nyitva lehetnek az üzletei:

Szerdán megnyitunk!Minden áruházunk kinyit a régi megszokott nyitvatartással: https://jysk.hu/aruhazakAz életbelépő rendelkezések alapján az üzletekben 10 négyzetméterenként 1 vásárló tartózkodhat majd.Kérjük, hogy kövessétek a biztonsági szabályokat, tartsatok távolságot és vigyázzatok egymásra!

 A Mömax sem várakoztatta meg a vásárlóit:

ÚJRANYITÁS! Örömmel tudatjuk, hogy mától a mömax áruházai is újra látogathatóak. Már hiányoztál: gyere, találkozzunk végre személyesen!