Majoros Hajnalka: "A baleset megváltoztatta az életünket"

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
Majoros Hajnalka baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka mindössze tizennégy éves volt, amikor végzetes telefonhívást kapott. 

Épp az öccsére vigyázott otthon, amikor csörgött a telefon, és egy idegen hang szólt bele. Csak annyit mondott: »Adok egy kislányt!« A húgom volt az... Alig fogtam fel, de azonnal indultam" – emlékezik a legfrissebb HOT! magazinban a szörnyű napra, amikor egy idős ember a zebrán elütötte az édesanyját és a húgát.

Forrás: Instagram/majoroshajnalka

„Anyunak medencecsonttörése lett; mire odaértem, már a mentőben feküdt. Brigi akkor negyedikes volt, másfél hónapig ápolták a kórházban, csavarokat tettek a térdébe. Sosem felejtem el, ahogy ott feküdt a földön, én takartam le a kabátommal. A baleset megváltoztatta az életünket, Brigi személyisége pedig gyökeresen megváltozott. Addig egy mindenre érzékeny, sírós gyerek volt, de azután szinte leperegtek róla a dolgok, erősebb, határozottabb lett, és nagyon megkomolyodott" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.