Óriási kár érte Hosszú Katinkát, amikor is egy magyar, ám külföldön is jól ismert úszóedző megszerezte és eladta edzéstervét, hatalmas kárt okozva ezzel az olimpiai bajnok úszónőnek.

Hosszú Katinka Shane Tusup mellett ért el először óriási sikereket, később az edzéstervet egyedi módszereivel továbbfejlesztette. Úgy tudni, hogy 50 ezer euróért, azaz 18 millió forintért adta el a rejtélyes edző a edzéstervet. Katinkát nagyon felháborították a történtek és elégtételt akar.

Hosszú KatinkaForrás: instagram.com/hosszukatinka

A Blikk informátora szerint Németországban lebukott az az ember, aki megvásárolta a dokumentumokat, a MÚSZ fényképet is kapott is róla, ami segíti őket abban, hogy megtalálják az elkövetőt.

A fotó alapján be lehet azonosítani, ki vásárolta meg az edzéstervet. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Katinka szellemi termékét. Biztos vagyok benne, hogy a szövetség megtalálja a tettest, aki komoly büntetésre számíthat. Idehaza aligha folytathatja a karrierjét – állította egy bennfentes.

Az ügyet még néhol homály fedi. Azt például nem tudni, hogy Hosszú Katinka vagy akár a MÚSZ tett-e feljelentést az ügyben a rendőrségen és ha nem, miért nem.