Szorul a hurok: lebukott a vevő, aki megvásárolta Hosszú Katinka ellopott edzéstervét

edzésterv Hosszú Katinka lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási kár érte Hosszú Katinkát, amikor is egy magyar, ám külföldön is jól ismert úszóedző megszerezte és eladta edzéstervét, hatalmas kárt okozva ezzel az olimpiai bajnok úszónőnek.

Hosszú Katinka Shane Tusup mellett ért el először óriási sikereket, később az edzéstervet egyedi módszereivel továbbfejlesztette. Úgy tudni, hogy 50 ezer euróért, azaz 18 millió forintért adta el a rejtélyes edző a edzéstervet. Katinkát nagyon felháborították a történtek és elégtételt akar.

Hosszú Katinka Forrás: instagram.com/hosszukatinka

A Blikk informátora szerint Németországban lebukott az az ember, aki megvásárolta a dokumentumokat, a MÚSZ fényképet is kapott is róla, ami segíti őket abban, hogy megtalálják az elkövetőt.

Az ügyet még néhol homály fedi. Azt például nem tudni, hogy Hosszú Katinka vagy akár a MÚSZ tett-e feljelentést az ügyben a rendőrségen és ha nem, miért nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.