Megdöbbentő: az egykori sztársportoló meggyilkolt 5 embert, majd önmagával is végzett

gyilkosság NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség megerősítette, hogy az NFL volt sztárja, Phillip Adams öt embert gyilkolt meg, majd magával is végzett szerdán délelőtt Dél-Karolinában.

Az NFL korábbi játékosa, Phillip Adams öt embert - köztük orvosát, orvosának feleségét és két unokájukat lőtte agyon, mielőtt megölte volna magát - erősítették meg a hatóságok csütörtökön. Az ötödik halott egy 38 éves férfi, aki épp a ház körül dolgozott. Folyik a nyomozás, az indíték egyelőre ismeretlen - írja a Daily Star.

Egy szemtanú szerint a rendőrök órákon át alkudoztak a férfival, hangosbemondót is bevetettek és robotot is küldtek a ház átvizsgálásra, mielőtt Adams lelőtte magát.

Phillip Adams első szereplése az NFL-ben a San Francisco 49ers csapatánál volt 2010-ben. Ezután a sportoló a New England, a Seattle, az Oakland és a New York Jets csapatában játszott, mielőtt 2015-ben befejezte karrierjét az Atlanta Falcons csapatában. Adams apja azt mondta a Charlotte-i televízióban, hogy fiát a futballpályafutása során felmerült problémák késztethették a végzetes támadás elkövetésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.