Pedofilt értek tetten Győrben: kész volt pénzt fizetni a férfi, hogy egy gyermekkel fajtalankodhasson

Forrás: Thinkstock -
gyermekprostitúció pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekprostitúció kihasználása miatt folyik büntetőeljárás egy 42 éves gyömörei lakos ellen.

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményért való ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt folytat büntetőeljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya egy 42 éves gyömörei lakos ellen.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

2021 februárjában információt kaptak a nyomozók, hogy az egyik internetes társkeresőn egy férfi lehetőséget keresett arra, hogy gyermekkorú fiúval szexuális kapcsolatot létesítsen ellenszolgáltatásért.

A felderítő munka során a nyomozók feltérképezték a gyanúsított valós szándékát az internetes csevegő applikáción keresztül, mely során megállapítást nyert, hogy a férfinek szándékában áll pénzt adni azért, hogy egy gyermekkorút szállítsanak neki Győrbe, akivel szexuális kapcsolatot létesíthet.

A nyomozócsoport megszervezte a találkozót, mely során a gyanúsított az előre megbeszélt pénzösszeggel érkezett a győri helyszínre, ahol a műveleti egység elfogta. Elfogását követően a férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A KR NNI rendőrei a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Győri Járásbíróság letartóztatását rendelte el - írja a Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.