Úgy tudni, Meghan Markle nem vesz részt Fülöp herceg temetésén: ez az oka

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
temetés Meghan Markle Fülöp herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem volt teljesen váratlan, mégis sokként érte a világot, hogy 99 éves korában elhunyt a brit királynő férje, Fülöp herceg. A temetés zártkörű lesz, egyrészt a koronavírus miatt, másrészt Fülöp herceg egy szűk, családi megemlékezést szeretett volna mindig is. Úgy tudni, Harry herceg Meghan Markle nélkül vesz részt a szertartáson. 

Harry és Meghan már több mint egy éve hagyta el a palotát, azóta nem találkoztak a családdal, ám most Harry herceg hazatér, azonban felesége nélkül.

Forrás: AFP

A Geo News szerint Meghan Markle terhessége miatt szinte biztosan kihagyja a temetést, mivel nyárra várható második gyermekének születése, a 12 órás repülőút pedig nem ajánlott számára. Első fiuk, Archie is valószínűleg Meghan mellett marad, mivel még csupán egy éves - idézi a sajtót a Tények.hu.

A jelenlegi koronavírus okozta szabályozások miatt csupán 30 ember vehet majd részt hivatalosan a temetésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.