Ez lesz a sorsa Szilágyi Istvánék otthonának: "Senki nem fog arra emlékezni, hogy a négy fal között kioltották egy ember életét"

Forrás: Ripost -
Humenyánszky Jolán Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel egy éve történt, hogy Szilágyi istvánt megölte fia, Péter, azóta pedig a színész felesége, Humenyánszky Jolán is meghalt. Ha Pétert elítélik a gyilkosság miatt és élete végéig börtönben marad, a hagyatéki eljárást követően még akkor is ő örökölheti a családi otthont. 

„Nem hiszem, hogy Peti valaha kijön a börtönből, de ha igen, akkor sem tudná sehogy kifizetni a rengeteg adósságot, ráadásul nem is biztos, hogy ott akarna élni, ahol az a szörnyűség történt. Már előre látjuk, hogy mi lesz a vége, viszi a bank az egészet, és pár év múlva, amikor esetleg elbontják az egészet, már senki nem fog arra emlékezni, hogy a négy fal között kioltották egy ember életét" – nyilatkozta az ügy kapcsán a Blikknek Péter ismerőse.

Forrás: Ripost

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.