Ők azok a családtagok, akik már biztosan nem lesznek ott Fülöp herceg temetésén

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
temetés családtag Fülöp herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken gyászba borult Anglia, elhunyt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje. Temetése április 17-én lesz, szűk családi körben, mindössze 30 fő lehet jelen. Emiatt közeli családtagok sem lehetnek jelen.

A család 800 fős búcsúztatót szeretett volna rendezni Fülöp hercegnek, ám ez a járványügyi korlátozások miatt nem lehetséges, és a királynő férje se szeretett volna nagy szertartást. Mindössze harminc közeli családtag vehet búcsút Edinburgh hercegétől. Mindenkinek maszkban kell lennie és a nem egy háztartásban élőknek két méteres távolságot kell tartaniuk.

II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg Forrás: AFP

Harry herceg már hazaérkezett Angliába, hogy a családjával legyen ezekben a nehéz napokban, ám felesége, Meghan Markle nem tartott vele, ő már biztosan nem lesz ott a szertartáson, ahogy Vilmos és Katalin hercegné három gyermeke sem.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.