Megrázó üzenet érkezett Csókay doktortól: "Köszönetet kell mondani mindenek előtt Jézus Krisztusnak"

Forrás: TV2 -
Csókay András COVID-19 oltás orvos üzenet koronavírus beteg ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Csókay videóüzenetben fejezte ki köszönetét az egészségügyben dolgozókért. 

Honvédkórház Semmelweis-díjas idegsebésze videoüzenetben mondott köszönetet az egészségügyi dolgozóknak, hiszen hatalmas erőfeszítéseket tesznek azért, hogy végleg legyőzzük a világjárványt.

dr. Csókay András Forrás: TV2

„Ebben a hatalmas küzdelemben köszönetet kell mondani mindenek előtt Jézus Krisztusnak, mert a tudomány is tőle van. A tudomány is a teremtett világ dolgaihoz tartozik. A koronavírus feletti győzelem, melyet az orvostudomány segítségével hajt végre az emberiség, mindenekelőtt a Jóistennek köszönhető"

– kezdte a Mária Rádió oldalán közzétett videoüzenetetben dr. Csókay András, aki mindenkit arra bíztat, hogy mondjon köszönetet az ápolók és az orvosok önfeláldozó munkájáért.

„Köszönetet kell mondanunk a tűzvonalban harcolóknak, ezek a covidos intenzív osztályon harcoló nővérek, ápolók, orvosok, takarítónők és az egész személyzet. Természetesen köszönetet kell mondanunk a hátországban dolgozó egészségügyi dolgozóknak is, akik a megnehezített körülmények között próbálják becsületesen elvégezni a nem covidos betegeknek az ellátását" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.