Szörnyű hírek láttak napvilágot, miszerint 2018-ban hónapokig fajtalankodott egy lóval két skót férfi egy eldugott farmon. A szexuális bűnözők nyilvántartásába kerültek.

Joshua Lee-Paterson egy eldugott aberdeenshire-i farmon tartott lovakat, ahol 2018 októbere és december vége között barátjával, Jordan Turnbullal fajtalankodtak az egyik állattal.

Lee-Paterson egyik ismerőse normális férfinak gondolta a lótulajdonost, de ennek ellenére elkezdett gyanakodni, úgy érezte, valami nincs rendben körülötte.

Két skót férfiról kiderült, hogy fajtalankodtak egy lóval (A kép illusztráció)Forrás: Shutterstock

A rendőrségre a pletykák alapján jutott el a fajtalankodás híre, miután a településen többen azt beszélték, hogy valami nincs rendben a farmon. A helyiek először drogokra gyanakodtak, de kiderült, hogy sokkal borzalmasabb dolog folyik ott - írja a The Sun.

A két férfi ellen valaki feljelentést tett, majd sikeres nyomozás következett, amelynek végén a lovakat tartó férfi és barátja lebuktak és beismerték, hogy "természetellenes kapcsolatot" folytattak egy lóval.

Joshua Lee-Paterson és Jordan Turnbull idén április 6-án bekerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába, az ellenük indított eljárás folyamatban van.