Borzalmas! Lóval fajtalankodott hónapokon keresztül két férfi

farm bűncselekmény fajtalankodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű hírek láttak napvilágot, miszerint 2018-ban hónapokig fajtalankodott egy lóval két skót férfi egy eldugott farmon. A szexuális bűnözők nyilvántartásába kerültek.

Joshua Lee-Paterson egy eldugott aberdeenshire-i farmon tartott lovakat, ahol 2018 októbere és december vége között barátjával, Jordan Turnbullal fajtalankodtak az egyik állattal.

Lee-Paterson egyik ismerőse normális férfinak gondolta a lótulajdonost, de ennek ellenére elkezdett gyanakodni, úgy érezte, valami nincs rendben körülötte.

Két skót férfiról kiderült, hogy fajtalankodtak egy lóval (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A rendőrségre a pletykák alapján jutott el a fajtalankodás híre, miután a településen többen azt beszélték, hogy valami nincs rendben a farmon. A helyiek először drogokra gyanakodtak, de kiderült, hogy sokkal borzalmasabb dolog folyik ott - írja a The Sun.

A két férfi ellen valaki feljelentést tett, majd sikeres nyomozás következett, amelynek végén a lovakat tartó férfi és barátja lebuktak és beismerték, hogy "természetellenes kapcsolatot" folytattak egy lóval.

Joshua Lee-Paterson és Jordan Turnbull idén április 6-án bekerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába, az ellenük indított eljárás folyamatban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.