Erre számíts a héten: még nem lehet eltenni a meleg ruhát

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár néhány hete már igazi tavaszi idő volt, most egy darabig még nem sétálgatunk egy szál pólóban, sőt, reggel és este a télikabátba is érdemes belebújni. 

Csütörtök


Északkelet felől ismét beborul az, és újra egyre többfelé ered el az eső, záporeső. Este délnyugaton, nyugaton kezdődik felhőzet-csökkenés. Az északnyugati szél erős marad. 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek


Bár szakadozik a felhőzet, még így is borongós időre számíthatunk, és szórványosan alakulhat ki újabb eső, szitálás. Délutánra mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. Reggel 0, délután 10 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szombat


Északkelet, kelet felől csökken, majd gomolyosodik a felhőzet. A legtöbb napsütésre keleten van kilátás. Estétől délnyugat felől újabb felhők sodródnak fölénk. Elszórtan fordul elő záporeső. 10-15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap és hétfő


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és mindkét nap többfelé várható eső, zápor. Délen kiadós mennyiség is lehet. Az északi, északkeleti szél gyakran lesz erős. A csúcsértékek 10 fok körül várhatók - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.