Ábel Anita élő adásban búcsúzott Törőcsik Maritól

Forrás: Life TV -
búcsú Ábel Anita Törőcsik Mari halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel érkezett a hír, hogy hosszú betegeskedés után elhunyt Törőcsik Mari. Ábel Anita az Ébredj velünk reggeli műsor élő adásában emlékezett meg a legendás művésznőről.

"Most kaptuk a hírt, hogy elhunyt Törőcsik Mari. Hosszú betegség után itthagyott bennünket. Nagyon megrendültünk, mi is most hallottuk a hírt. Én nem sokszor találkoztam vele, de amikor felvételiztem a Színműre, akkor ő ült a bizottságban Molnár Piroskával együtt. És aztán hosszú évek után Molnár Piroska egy másik műsorban volt a vendégem és elmondta, hogy Törőcsik Marival mekkora harc folyt értem, és sajnos ezt soha nem tudtam neki megköszönni, hogy akkor kiállt és szerette volna, ha a Színművészeti Egyetem tagja leszek.

Ábel Anita és Holdampf Linda élő adásban búcsúzott Törőcsik Maritól Forrás: Life TV

Egy fantasztikus művész ment el közülünk. Őszinte részvétem az egész családnak, de az gondolom, hogy gyászolja az egész színésztársadalom, felsorolni is nehéz azt az életpályát, amit ő bejárt, és amit adott nekünk és a színművészetnek" - mondta a műsorban Ábel Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.