Korda György és Balázs Klári elmondták, miért nem született gyerekük

Korda György Balázs Klári család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári úgy döntöttek, nem hiányzik az életükbe egy közös gyerek. Azt mondják, gyorsan elrepültek az együtt töltött évek.

Az egyik kereskedelmi csatorna műsorában beszélt arról Balázs Klári és Korda György, hogy miért nem született közös gyerekük.

Korda György és Balázs Klári TV2

"Hogy fogalmazzam meg finoman? Mert engem annyira utálnak, hogy őszinte vagyok. Én őszinte vagyok: nem hiányzott. Annyira szégyellem ezt kimondani. Először is ott volt az anyám, akiről úgy kellett gondoskodnom, mint egy gyerekről. Ez egy nagyon fontos feladat volt az életemben. Azon kívül még arra is gondoltam, és hiszek ebben, hogy ennek így kellett lennie" - mondta Balázs Klári.

Korda György pedig az előző kapcsolatából született lányáról mesélt:
"Volt egy előző kapcsolatom, igen, abból van egy lányom. Sajnos nincs vele kontaktusom, Kanadában él. Hogy aztán ez az én hibám, vagy az övé, ez legyen már a mi dolgunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.