Ekkorra lesz végre igazi tavasz: már lehet látni, mikor jön a jó idő

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már néhány nap múlva kicsit jobb időre számíthatunk, egy hét múlva pedig akár 20 fok is lehet. Eső azonban bármikor előfordulhat. 

Péntek


Változóan felhős időre számíthatunk, elszórtan kisebb szitálás, zápor előfordulhat. Délutánra jelentősen gyengül az eleinte még élénk északnyugati szél. Reggel 0, délután 9 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombat


Napközben erősen megövekszik a felhőzet, és délutántól már elszórtan előfordulhat eső, záporeső. Az északkeleti szél egyre inkább megélénkül. 9 és 14 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap és hétfő


Borult időre van kilátás, sokfelé várható (akár kiadós mennyiségű) eső, záporeső. Az északi, északkeleti légmozgás gyakran lesz élénk, időnként erős. Délutánonként 7-14°C között alakulhat a hőmérséklet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kedd


A viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, de még így is szórványosan valószínű zápor. 10-15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdától


Bár gyakran lesz erősen felhős az ég, és többször lehetnek záporok, a felmelegedés erősödik: 15-20 fok közé emelkedik a hőmérséklet - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.