Megtörte a csendet Törőcsik Mari lánya, Teréz: így mondott köszönetet

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Törőcsik Mari Maár Teréz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari azt szerette volna, hogy szűk családi körben temessék majd el, ezért a Nemzeti Színház arra kéri a művésznő rajongóit, hogy a teátrum Hajóorrábban felállított emlékhelyen róják le kegyeletüket. A színházban felállított emlékhelyen 2021. április 16-án, pénteken 17 órától 21 óráig helyezhetik el virágaikat – ha tehetik, a színésznő kedvencét, sárga rózsát hozzanak −, a továbbiakban pedig a hét minden napján 10 és 21 óra között.

„Kérjük a tiszteletüket tevőket, hogy a Nemzeti Színház Hajóorrát a Soroksári út felől kijelölt útvonalon közelítsék meg. A járványhelyzetre való tekintettel kérjük, fokozottan ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra. Ha lerótták kegyeletüket, a tömeg elkerülése érdekében a Duna felőli oldalon, a Nemzeti Színház parkolójának irányába távozzanak" – írja a színház.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

„A művésznő lánya, Maár Teréz ezúton is szeretné megköszönni a Szombathelyi Markusovszky Kórház összes alkalmazottjának, illetve dr. Sámoczi Mariannának, hogy az elmúlt öt évben mindent megtettek Törőcsik Mari egészségéért" – fogalmazott a közleményben a Nemzeti Színház sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.