"Már most hiányzik" - szívszorító szavakkal búcsúzik férje a rákban elhunyt Helen McCrorytól

halál Helen McCrory
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákbetegségben hunyt el a Harry Potter-filmek sztárja, Helen McCrory. Férje, Damian Lewis szívszorító szavakkal búcsúzott feleségétől.

Helen McCrory brit színésznő 52 évesen távozott az élők sorából. Rákbetegségben hunyt el, állapotát a végsőkig titokban tartották a nyilvánosság előtt, csak a család és a barátok tudtak arról, milyen nagy harcot vív. Ugyan végül a betegség kerekedett felül, férje írása szerint méltósággal és félelem nélkül távozott.

"Már most hiányzik. Az elmúlt hónapokban fényesebben ragyogott, ahogy csak a legfényesebb csillag ragyoghat. Az életben is fel kellett érnünk hozzá, de a legnagyobb, legbátrabb és legönzetlenebb tette az a saját halálának a normalizálása volt. Semmi félelmet, keserűséget és önsajnálatot nem mutatott. Erősített bennünket azzal, hogy bátran tovább tudott lépni, és ragaszkodott ahhoz, hogy senki ne szomorkodjon" - írta férje, Damian Lewis.

Damian Lewis, Helen McCrory férje Forrás: Showtime

A színész azt is elárulta, felesége viccelődött azzal is, hogy szeretné, ha a férjének később sok barátnője lenne majd. A színésznő két gyermeket hagyott hátra, ahogy férje írta, "túl korán". A 14 éves lányukat, Manont, és a 13 éves fiukat, Gullivert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.