Pásztor Erzsi: "Sokan azt gondolják, hogy megbolondultam"

Forrás: TV2/Mokka -
Kossuth Lajos társaság Kossuth-díj Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi számára a Kossuth-díja a legkedvesebb a számtalan kitüntetés közül. A színésznő szerint olyan, mintha a figura ráköszönne az emberre, ő pedig vissza is köszön neki.

Pásztor Erzsi szívéhez annyira közel áll a Kossuth-díja, hogy még beszélget is vele. A színésznő mond valamit, a szobor pedig válaszol neki.

Pásztor Erzsi Forrás: TV2/Mokka

"Biztosan sokan azt gondolják, hogy megbolondultam, de nem zavar. Aki egyedül él, az talál magának szórakozást, nekem ez az. A díjat, ami úgy néz ki, mintha Kossuth épp nekem köszönne, ahogy leveszi a kalapját, Lajcsinak hívom, és a reggelem azzal kezdődik, hogy megkérdezem: Na, mit szólsz, milyen szörnyen rossz idő van ma is? Meg se kérdezze, válaszolni is szokott. És tudja mit? Pont azt, amit hallani akarok" - mondta a színésznő nevetve a Borsnak. Hozzátette: inkább Lajcsival beszélget, mint hogy áskálódjon. Persze, azt is tud, ha bekapcsolja a tévét, de Lajcsi számára tökéletes társaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.