"A kórház? De a kórház?" - Ő az a mentőtiszt, akinek a beszélgetése vírusként terjedt 17 évvel ezelőtt

diszpécser vírusvideó mentőtiszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 éve már annak, amikor az interneten futőtűzként elterjed annak a telefonhívásnak a felvétele, amiben egy idős hölgy kért segítséget a békéscsabai mentőállomástól. Az Országos Mentőszolgálat most megmutatta azt a mentőtisztet, aki olyan türelmesen segített a néninek, aki nem volt tisztában azzal, hova kell telefonálnia.

"MOST MEGMUTATJUK! Ő VOLT AZ! Guska Bea egykori mentésirányítónk türelmes hangját az egész ország megismerhette, amikor 17 évvel ezelőtt egy különös hangfelvétel szivárgott ki a Békéscsabai Mentésirányításról. Bajtársnőnk azóta mentőtiszt lett, aki a helyszínre sietve segíti a bajbajutottakat. Bajtársához ment férjhez és két gyermek büszke édesanyja, akik sorra nyerik az elsősegélynyújtó versenyeket. A kiváló mentőtiszt szívesen elfelejtené már a kultikussá vált beszélgetést, de még ennyi idő után is sikerül meglepni olyan feldolgozásokkal, amiken végül mégis elmosolyodik a jólelkű életmentő" - írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat, és egy videót is mellékeltek, amiben Gauska Bea bemutatkozik.

A rekeszizmokat nem kínélő felvételt itt tudod meghallgatni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.