Erzsébet királynő Meghan Markle gyermek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle az Oprah interjúban jelentette be, hogy második gyermeke kislány lesz. Természetesen azonnal megindult a spekuláció, hogy fogják hívni az új jövevényt.

Harry herceg és Meghan Markle rajongói eredetileg azt sejtették, hogy a hercegi pár a Diana nevet fogja választani Harry elhunyt édesanyja emlékére. A királyi család szakértői azonban most azt feltételezik, hogy Sussex hercege és hercegnéje második gyermeküket Lilynek fogja hívni, hogy javítsák a királynővel való kapcsolatukat - írja a Daily Mail.

Harry Meghan Oprah Winfrey interjú Forrás: CBS

II. Erzsébet még fiatal hercegnőként kapta a "Lilibet" becenevet, melyet a legközelebbi családtagjai is használnak, köztük a néhai Edinburgh-i herceg is így hívta őt 73 évig tartó házasságuk alatt.

Eredetileg a Diana név volt a fogadóirodák favoritja, de a Grace és a Lily is szóba került. A három esélyes név közül most már a Lilyre szavaznak többen, bár egyelőre mindez spekuláció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.