Kihagyja nagymamája, Törőcsik Mari temetését Járai Máté: nyomós oka van rá

Dominika Törőcsik Mari Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázta az egész országot a legendás színművésznő, Törőcsik Mari halálhíre. Járai Máté egy rövid hangfelvétellel és egy közös képpel búcsúzott szeretett nagymamájától Instagram oldalán, de úgy tűnik, hogy a temetésen nem fog tudni részt venni. 

A Blikk arról számolt be, hogy az egyik kereskedelmi csatorna túlélőshow-jában idén nem csak civilek, hanem hírességek és részt fognak venni, többek között Járai Máté és Nagy Alexandra is. A versenyzők már el is utaztak Dominikára, a forgatás helyszínére.

Ez azonban azt jelenti, hogy Járai Máté nem fog tudni részt venni szeretett nagymamája temetésén, akinek halálhíréről már Dominikán értesült. Ez bizonyára nem könnyű neki, hiszen nagyon közel állt a népszerű színésznőhöz. A lap úgy értesült, hogy ennek ellenére nem adja fel a műsort, az egzotikus szigeten fog elbúcsúzni Törőcsik Maritól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.