Első szolgálata közben hunyt el a 20 éves tűzoltó: értetlenül áll mindenki a tragédia előtt

Forrás: Thinkstock -
halál tűzoltó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Efren Medina szenvedélyesen szerette a tűzoltókat, ezért lépett be ő is közéjük. Álma teljesült, de szolgálata tragikusan rövid lett.

A 20 éves Efren Medina híres volt a tűzoltás iránti szenvedélyéről és a tűzoltók iránti szeretetéről. Ő maga is szolgálatba állt, az Egyesült Államokban a Georgia állambeli St. Marys Tűzoltóságon. Ezzel valóra vált az álma, ám tragikusan hamar véget ért a szolgálata.

20 évesen hunyt el a tűzoltó Forrás: Thinkstock

A tűzoltó meghalt az állomáson néhány órával azután, hogy egy éjszakai hívásra válaszolt. Ez volt az első műszakja, és egyben az utolsó. Mindeki értetlenül áll a tragédia előtt, hiszen a férfi átesett a szükséges vizsgálatokon, és minden megfelelt. Április 17-én azonban nem ébredt fel az álmából.

„Egy 20 éves fiatalembernek nem szabadna elmennie. Soha nem gondolná az ember, hogy egy 20 éves valaki nem ébred fel álmából" - mondta a tűzoltóság parancsnoka, Tom Lackner. A fiatal férfi halálának okát vizsgálják - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.