Felfoghatatlan tragédia, ami a 28 éves Becci McDonaldal történt, aki várandósan két gyermekkel maradt egyedül, miután öngyilkos lett a vőlegénye, mert azt hitte, meghalt a szerelme.

A szerelmespár két éve alkotott egy párt, harmonikus volt a kapcsolatuk. A 28 éves nőnek, Becci McDonaldnak már volt egy kislánya előző kapcsolatából, de szerencsére vőlegényével, Bradley Crellinnel nagyon jó volt a kapcsolatuk. 

9 hónappal ezelőtt megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú. A szülés után Becci mentális problémáktól szenvedett, úgy érezte több súly is nehezedik a vállára, mint amennyit elbír.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

 Majd kiderült, hogy 9 hónappal a kisfia születése után újra teherbe esett, ami annyira megijesztette, hogy április 8-án megpróbált véget vetni az életének. Bradley még időben ért haza, azonnal hívta kedveséhez a mentőket, akik bevitték a kórházba - írja a Mirror.

Azonban utána semmilyen tájékoztatást nem kapott a menyasszony állapota felől, ami miatt azt hitte, hogy elhunyt. Annyira kétségbeesett és szomorú volt, hogy még aznap öngyilkosságot követett el.

"Még csak 9 hónapos volt a kisfiúnk, de én már újra teherbe estem. Súlyos szülés utáni depresszió gyötört és úgy éreztem, képtelen vagyok megfelelni anyaként, nőként. Crellin megmentette az életemet, amikor idejében mentőt hívott hozzám" - vallotta be az édesanya.

Becci azóta kapott orvosi segítséget és sokkal jobban érzi  magát. Arról azonban nem beszél, hogyan dolgozza fel szerelme elvesztését.