Törőcsik Mari után meghalt a színésznő legfőbbb bizalmasa: "A világ legjobb lelke volt, egy igazi angyal "

Forrás: MTI/Kallos Bea -
halál Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari és bizalmasa 20 éven át voltak egymás támaszai. A ismerősök szerint nem lehet véletlen, hogy a férfi elhunyt néhány nappal azután, hogy a színésznő távozott az élők sorából.

Törőcsik Mari április 16-án, hosszú betegség után távozott az élők sorából. Kevesen tudják, hogy a színésznőnek volt egy bizalmasa, jó barátja, Mihalik Péter Tamás, aki 20 éven át segítette a művésznőt. A férfi néhány nappal Törőcsik Mari után hunyt el, az ismerősök szerint ez nem lehet véletlen. A koronavírus következtében halt meg, de emlékét örökké őrzik a faluban, Balfban, ahol élt.

Törőcsik Mari után meghalt a színésznő segítője is Forrás: MTI/Kallos Bea

A férfi egyik szomszédja nyiltkozott a Borsnak.

mindenkivel csak jót tett, aki Törőcsik Mari legfőbb bizalmasa volt. Ne úgy távozzon az élők sorából, hogy nem ismerte senki"

Nem tudjuk, mi lesz szegényekkel. Nagyon össze vannak zavarodva. Rendszeresen kiszaladnak a ház elé, ott parkol Tamás kocsija, az autó körül szaladgálnak, várják haza a gazdit. Ők még nem tudják, hogy már sosem jön. Most a szomszéd zöldséges eteti őket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.