Megtörte a csendet: ezt mondta barátja Michael Schumacher állapotáról

síbaleset Forma-1 barátság Michael Schumacher Luca Badoer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert, a hétszeres Forma-1-es világbajnokot 2013-ban érte a tragikus kimenetelű síbaleset. Sokak példaképe azóta valószínűleg kómában van, bár sokat nem tudunk az állapotáról.

A család nagyon diszkréten kezeli Michael Schumacher állapotát, csak páran látogathatják meg svájci otthonában, a sajtót pedig teljesen kizárták. Luca Badoer, a Ferrari egyik korábbi tesztpilótája egyike azon szerencséseknek, akik tisztában vannak vele, milyen állapotban van most a legendás sportember - írja a Ripost.

- nyilatkozta Badoer, aki több évig dolgozott együtt a Ferrarinál a viágbajnokkal és immár két évtizede ápol vele szoros barátságot. Schumacher gyakran "kisöccsének" szólította olasz kollégáját, többször együtt is nyaraltak, sőt Schumi lett az olasz versenyző fiának, Brandónak a keresztapja.

Michael Schumacher és Luca Bodoer Forrás: Getty Images/2002 Getty Images/Mark Thompson

Michael állapotáról mindig próbál információ morzsákat megtudni a sajtó. Legutóbb a Forma-1-ben idén debütáló fiát, Mick Schmumachert kérdezték apja állapotából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.