Időzített bomba volt a feleségét Zuglóban meggyilkoló férfi: diáktársa is nyilatkozott

gyilkosság késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanult, és a hadtudomány doktora címét szerette volna megszerezni az a már régóta Magyarországon élő 37 éves marokkói származású férfi, aki a múlt szombaton két és fél éves gyermekük szeme láttára ölte meg a feleségét Zuglóban. Úgy tudni a pár válófélben volt, már külön is költöztek. 

"Miután Veszprémben elvégezte az egyetemet, egy fővárosi doktori iskolában folytatta a tanulmányait, ahol a jövő évben végzett volna. Egy speciális ösztöndíj keretében tanult Magyarországon, biztosították a szállását, illetve kapott mindenféle juttatásokat is havonta. Rendkívül szorgalmas volt, de sok mindenbe beleütötte az orrát, s néha túlbuzgón viselkedett" – nyilatkozta a Blikknek a férfi egyik ismerőse.

Forrás: Thinkstock

A lapnak a pár korábbi szomszédja is nyilatozott: "Sokáig itt éltek együtt, aztán a férfi egyszer csak eltűnt. Nekem semmi gondom nem volt velük, a férfi mindig nagyon udvarias volt. Többször láttam, ahogy a picit vitte le a lépcsőházban, mindig udvariasan köszönt. A hölgy visszahúzódóbb, csöndesebb volt, az látszott rajta, hogy a gyereket nagyon szereti."

"Sajnos, ez az ember egy időzített bomba volt. Rettentő agresszívan és kötekedően viselkedett mindenkivel, beleértve a tanárokat is. Állandóan bírálta, kritizálta az oktatókat is. Szerintem már rég ki kellett volna rúgni az egyetemről" – árulta el a férfi egyik diáktársa.

A. Mohamed tagadja a bűncselekmény elkövetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.