"Máig vannak rémálmaim a balesetről" - Lovasi András megtörte a csendet

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
baleset Lovasi András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovasi András két évvel ezelőtt okozott autóbalesetet, felelősségét az első pillanattól elismerte. Most elmondta, hogyan dolgozta fel az ütközést.

Lovasi András 2019 márciusában balesetezett autójával. A zenész a piros jelzés ellenére behajtott a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy rendőrautóval, amelynek egy harmadik autó is nekicsapódott. Már akkor elismerte a felelősségét, most pedig elmondta, mire emlékszik a balesetéről.

Lovasi András Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt kérdeztem magamtól, hogy te jó ég, mit csináltam? Nem értettem, hogy okozhattam én a balesetet.

"Épp egy főpróbára mentem, a telefon ki volt hangosítva, próbálták elmagyarázni, hogy merre menjek, közben figyeltem a navigációt, és mivel nem voltam ismerős a környéken, benéztem egy lámpát. Átépítés volt akkor ott, és szerintem azt értelmeztem félre, hogy a piros lámpa kire vonatkozik, a hibát pedig ott követtem el, hogy nem számoltam azzal, hogy jobbról jöhet autó. Persze, nem akarok mentegetőzni, pontosan tudom, hogy én vagyok a hunyó" - árulta el. Később megpróbálta felvenni a kapcsolatot a két rendőrrel.

"A hölgyről annyit tudtam, hogy könnyebb fizikai sérülésekkel megúszta, viszont lelkileg megviselte a baleset, felkerestem, bocsánatot kértem tőle, amit el is fogadott. A férfival többször kedvesen elbeszélgettem, sőt, szerettem is volna találkozni vele, és bár először belement, később megkért, hogy ne keressem többet."

Azt is elmondta, feldolgozta-e már a balesetet.

Máig vannak rémálmaim a balesetről. Újra átélem, ahogy nyílik a légzsák, ahogy száll belőle a por, szinte hallom a csörömpölést, a törést,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.