Erre számíts a következő napokban: előrejelzés

Forrás: Shutterstock -
időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkövetkezendő napokban is változékony időre kell számítani: nyári meleg jön, amit hidegfront követ majd. 

Csütörtök
Északkeleten erősen, máshol változóan felhős lesz az ég. Elszórtan (főleg északkeleten, északon) lehet zápor, néhol akár zivatar is. A délnyugati szél megélénkül. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek
A többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak néhol alakul ki zápor, zivatar. Délutánra mérséklődik az eleinte még erős északnyugati szél. 19-20 fok körüli maximumok várhatók.

Szombat
Május 1-jén a sok napsütést estig inkább csak fátyolfelhők zavarják, kevés helyen törnek magasra a gomolyfelhők. Csak elszórtan, és főleg estétől fordulnak elő záporok, zivatarok. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül. Több fokkal melegebb levegő érkezik hazánk térségébe: délen több helyen nyári nap lesz 25-28 fok közötti csúcsértékkel. Északon is kellemes idő ígérkezik 20-25 fokos értékekkel.

Forrás: Shutterstock

Vasárnap
Hidegfront érkezik, melynek hatására záporok, zivatarok alakulnak ki. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 17-23 fok közé gyengül a felmelegedés.

Hétfő
Gyakran lesz erősen felhős az ég, és délelőtt még erős lehet a légmozgás. Már csak néhol alakul ki zápor. 15 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.