Kikötözték és éheztették nevelt gyereküket, 35 kilóra fogyott a 16 éves fiú

Forrás: Shutterstock -
verés nevelőszülő éhezés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai házaspár fogadta örökbe a hétéves fiút anno, a nevelőszülők évekig verték, éheztették a gyereket, és megkötözve tartották. A most 16 éves kamasz mindössze 35 kiló.

Csupán 7 éves volt az a fiú, akit az amerikai Lowa állambeli Richard és Jennifer Ryan örökbe fogadott, mert édesanyjától a hatóságok megvonták a felügyeleti jogot.

Ám a sajátos nevelési igényű fiút a nevelőszülök rendszeresen verték és éheztették. Legtöbbször ágyához kötözték, a mellékhelységbe sem mehetett ki, amikor pedig maga alá vizelt, jól megverték. Csupán napi kétszer adtak neki enni, de azt sem hagyták, hogy elraktározza az élelmet. A fiú lába súlyosan el voltak deformálva, mert állandóan kisebb cipőt hordott.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A szülőket akkor jelentették fel, amikor Jennifer munkahelyén meglátták a székhez kötözött, mindössze 35 kilós fiút. Amikor a rendőrség kiérkezett friss sérüléseket találtak az arcán és fején – írta a Daily Star.

A fiú vér szerinti édesanyja régóta szeretné visszaszerezni a felügyeleti jogot, amikor megtudta mi történt, teljesen kiborult. Úgy véli, a nevelőszülőknek életfogytiglani börtönbüntetés járna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.