Öttagú banda végezte ki Ottó bácsit: húga a tárgyaláson nézett szembe a gyilkosokkal

gyilkosság tárgyalás Dunavarsány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még tavaly szilveszterkor történt, hogy egy borsodi család és egy 14 éves lány hidegvérrel meggyilkolták az idős dunavarsányi Ottó bácsit. 

Tavaly történt, hogy a dunavarsányi férfihoz ellátogatott egy borsodi család négy tagja, hozzájuk csatlakozott be a mindössze 14 éves J. Alexa. Hátsó szándékkal érkeztek, pénzt akartak kérni, miután rájöttek, hogy a nyugdíjas tetemes összeghez jutott. Egy idő után balhézni kezdtek, Ottó bácsi pedig kidobta őket a lakásukból. Ez nem riasztotta el őket, visszamentek, erőszakkal rátörtek a férfira, ütötték-verték és egy késsel is megsebezték. A házigazda először elvesztette az eszméletét, amikor azonban váratlanul magához tért, újra neki estek: porcelánokkal, széklábbal, asztallal ütlegelték, végül a saját mikrójával verték agyon - írja a Bors.

A gyanúsítottak elfogása 2020. január 10-én. Forrás: WWW.POLICE.HU

A tettesek elfogták, egyedül a 14 éves Alexa van szabadlábon. A tárgyalások megkezdődtek, melyen a rokonok is részt vesznek. Most nézhetett először az áldozat húga, Ildikó, bátyja tetteseinek a szemébe.

- nyilatkozta a megtört nő a Borsnak, aki azt is hozzátette, hogy a tettesek még csak bocsánatot sem kértek. Szerinte bátyja maximum látásból, felszínesen ismerhette őket. Bár a családot nagyon felkavarta a gyilkosok látványa, továbbra is szeretnének részt venni a tárgyalásokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.