A zuglói késelő állítja: már holtan talált rá halálra késelt feleségére

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál késelés anya Zugló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zuglóban halálra késelt nő férje azt állítja, már holtan talált rá feleségére. 

A 33 éves nő múlt szombaton lett késelés áldozata. 2 és fél éves gyerekét az anyai nagymama neveli tovább. A tragédia azután következett be, hogy a nő találkozott férjével, akivel válófélben voltak. Állítólag azért romlott meg a kapcsolatuk, mert a férfi féltékeny volt. A közös gyerekük miatt azonban találkozniuk kellett.

A zuglóban megkéselt nő férje azt állítja, felesége már halott volt - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A szemtanúk szerint a kocsiban ültek, amikor veszekedni keztek, majd a nő egy hangos sikoltás után kipattant az autóból. "A szerencsétlen, amúgy igen csinos nő összevissza szaladgált, közben többször megtorpant. Valósággal spriccelt a vére, közben segítségért kiáltott. »Jaj, meghalok! Mi lesz a kicsimmel?«" - számolt be a Borsnak korábban egy szemtanú arról, ő hogyan látta a történteket.

A nő férje azonban egészen mást állít. Tagadja tettét, azt állítva, a felesége már nem élt, amikor ő beült a kocsiba. A rendőrség emberölés bűntettével gyanúsítja. Tettéért akár 20 év börtönbüntetést is kaphat. A nyomozási bíró döntése értelmében a férfi jelenleg letartóztatásban van - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.