Milliárdokat követel Cristiano Ronaldtól a modell, aki állítja, megerőszakolta őt a focista

Forrás: AFP/Gerard Julien -
vád nemi erőszak Cristiano Ronaldo focista per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kathryn Mayorga még évekkel ezelőtt állt elő azzal, hogy Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt. Akkor peren kívül megegyeztek, ám a nő szerint, csak kényszer hatására. Éppen ezért most milliárdokat követel a focistától.

Egy modell 56 millió fontot, azaz 23 milliárd forintot követel Cristiano Ronaldótól amiért megerőszakolta. Kathryn Mayorga még 2009-ben vádolta meg a sztárfocistát, aki mindent tagadott. Később viszont peren kívül megegyeztek, akkor a nő úgy tudni, 270 ezer fontot kapott.

Cristiano Ronaldótól milliókat követel a modell. Forrás: AFP/Gerard Julien

Ám 2018-ban ismét beperelte Ronaldót, mondván, akkor kényszerítették az egyezségre. A modell alaposan kiszámolta, miért mennyi pénzt szeretne: 18 millió forintot kér a múltban elszenvedett fájdalmakért, 18 milliót a jövőbeli szenvedésekért, 18 milliót büntetésként, a maradék pedig a kiadásait fedezné.
Ez összeg hatalmasnak tűnik, de nem Cristiano Ronaldtónak, akinek tulajdonképpen kéthavi bérét teszi ki - írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.