Órákig játszott a két gyerek halott édesapjuk mellett, azt hitték alszik

Forrás: Shutterstock -
halott apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veszprémi apuka rosszul érezte magát ezért otthon maradt a két gyerekkel. A kicsik azt hitték édesapjuk csak alszik, de kiderült, a férfi órák óta halott volt.

Két pici gyerekkel maradt egyedül Marika, a veszprémi asszony férje tragikus hirtelenséggel hunyt el. Lajos arra ébredt kedd reggel, hogy nem érzi jól magét, ezért úgy döntött, otthon marad. Így a két gyereket sem vitték óvodába és bölcsödébe.

A család egy ismerőse meglátogatta őket napközben, mert tudta, hogy a féri beteg. Benézett az ablakon és azt látta, hogy 3 éves Natália és az 5 éves Lajoska a fekvő apjuk mellett játszik. A kisfiú még mutatta is nekik, hogy apukája alszik.

Az édesanya délután hazaérve próbálta keltegetni a férjét, ő is azt gondolta, hogy csak alszik. Ám az semmire sem reagált, majd amikor az oldalára fordította, véres folyadék jött ki a száján. Már órák óta halott volt.

Az asszony azonnal mentőt hívott, amíg megérkeztek telefonos segítséggel igyekezett újraéleszteni. Ám már a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni az életét.
A család igen szegény körülmények között él, Marika nem tudja, miből fogja kifizetni a temetést, de még a gyerekek étkeztetése is komoly problémát jelent számára. A kicsik talán fel sem fogták, hogy édesapjuk meghalt – írta a Kékvillogó.

A Barát a Bajban Alapítvány gyűjtést szervezett a családnak, az alábbi bankszámlaszámra várják az adományokat:
Kedvezményezett számlaszáma:11748007 24823386
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU26117480072482338600000000 Közlemény: Natália

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.