Marilyn Manson nem menekül: a bíróság elé kerül szexuális erőszak vádjával

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Kevin Winter -
Marilyn Manson bíróság Esmé Bianco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Evan Rachel Wood színésznő után a Trónok harca egyik szereplője, Esmé Bianco is elmondta, milyen durván bánt vele Marilyn Manson a kapcsolatuk alatt: bíróság elé is vitte az ügyet.

Evan Rachel Wood színésznő volt az első, aki elmondta, hogy kapcsolatuk alatt Marilyn Manson szexuálisan bántalmazta, őt követte a Trónok harcában Rost alakító Esmé Bianco, aki most perre viszi az ügyet.

Marilyn Manson Forrás: AFP/2020 Getty Images/Kevin Winter

Azt állítja, kapcsolatuk alatt Manson szinte fogolyként kezelte, egy késsel is megvágta, egyszer pedig baltával kergette, valamint szexuális erőszakot követett el rajta. Úgy véli, jogában áll bántalamzóját számonkérni, és ehhez minden elérhető utat felhasználni, ugyanis szerinte túl sokáig hagyták szabadon garázdálkodni a hírneve, a pénze és az ilyen cselekedetek felett szemet hunyó ipar miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.