Dömötör Csaba: "Minden egyes beadott vakcinával visszaszerezzük szabadságunk egy újabb darabját"

Forrás: Shutterstock -
járvány oltás Dömötör Csaba koronavírus elleni vakcina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozott, miután elértük a négymillió beoltott embert.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott, az egész ország sikere a négymillió beoltott elérése, aminek köszönhetően egyre látványosabban indulhat újra az élet.

Az államtitkár köszönetet mondott, amiért magyarok milliói hosszú hónapok át fegyelmezetten betartották a védelmi szabályokat.

Forrás: Shutterstock

Az oltási program az elmúlt évtizedek legnagyobb logisztikai hadművelete Magyarországon, sok ezer ember munkája kell ugyanis ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Dömötör Csaba ezért megköszönte mindenki munkáját, aki lehetővé tette a négymillió beoltott elérését: orvosoknak, ápolóknak, sofőröknek, önkormányzati és kormányhivatali munkatársaknak, rendőröknek, katonáknak és az önkénteseknek is.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.