Fejek hullhatnak: betörtek András herceg birtokára, ahol a királynő is sokat tartózkodik

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
veszély Erzsébet királynő betörés Windsori kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt a riadalom a windsori birtokon, miután két betolakodót - egy 31 éves férfit és 29 éves barátnőjét - tartóztatott le a rendőrség, miután vasárnap átmásztak a kerítésen.

Fejek is hullhatnak a Royal Lodge birtokán, ahol két fiatal gond nélkül átmászott a kerítésen és sétálgatott a kertben, közel ahhoz a területhez, ahol II. Erzsébet királynő szereti kutyáit sétáltatni. A királynő gyakran vendégeskedik fia, András herceg birtokán Fülöp herceg halála óta. Szerencsére nem volt a helyszínen, amikor az eset történt, András herceg viszont igen. A párost végül letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadon engedték őket a további vizsgálatokig - írja a The Sun.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Ráadásul pár nappal korábban az őrök tévedésből beengedtek a birtos területére egy ismeretlen nőt, aki azt állította, hogy ő a 61 éves András herceg menyasszonya. A betolakodó 20 percet töltött a kertben, mire az őrök észbe kaptak.

Ken Wharfe, aki korábban Diana hercegné biztonsági főnöke volt, teljesen felháborodott azon, hogy ennyire könnyen kijátszható a királyi család biztonsági szolgálata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.