Gyilkosság Dunavarsányban: apa és fia ölték meg a feleség új párját

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság késszúrás válás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyilkoltak egy középkorú férfit Dunavarsányban. Kiderült, hogy az áldozat párjának aznap lett volna a válópere, a férje és fia szúrta le a férfit.

Holtan találtak egy középkorú férfit Dunavarsányban, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, hermetikusan lezárták a települést. A férfit a ház udvarában szúrták le, ezután a támadók elmenekültek, de később az egyikük feladta magát. Társát 3 kilométerre a helyszíntől fogták el a rendőrök. A két férfi kihallgatása folyamatban van.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A Blikk információi szerint az áldozat egy nővel élt együtt, aki épp válófélben volt. Pont a gyilkosság napján került volna sor a válóperre, ám a férj és annak fia elmentek a nő új párjához, akivel szóváltásba keveredetek a kertben, ami odáig fajult, hogy leszúrták őt. A férfi az utcán a szomszéd előtt esett össze és halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.