Koronavírus: augusztus közepéig csak ezekkel a feltételekkel lehet koncertre, fesztiválra menni

Fotó: Koncz Márton - Origo -
védettségi igazolvány vakcina fesztivál koncert koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus közepéig biztosan szükség van a védettségi igazolványra, ha valaki koncertre vagy fesztiválra szeretne menni - írja az Origó. 

Május 3-ig már több mint 4,2 millió védettségi igazolványt gyártottak le, a beoltottak és a koronavírus-fertőzésen igazoltan átesettek számára automatikusan kézbesítik az okmányokat - tájékoztat a portál.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Eddig azt lehet tudni, hogy a Balaton Sound és VOLT Fesztivál nem lesz idén, a Szigetet pedig csak akkor rendezik meg, ha azt a hagyományos formában tudják megtenni. Több fesztivált - így például az EFOTT-ot, a Kolorádó Fesztivált vagy a VeszprémFestet augusztusban tartanák meg, a STRAND Fesztivál és a B My Lake pedig szokásosan augusztus végén lenne. A Művészetek Völgye szervezői pedig arra készülnek, hogy ha a járványhelyzet engedi, július 23. és augusztus 1. között tartják meg a rendezvényt - írja a szeretlekmagyarorszag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.