Kiderült megrendezik-e az egyik legnagyobb hazai fesztivált

Forrás: Shutterstock -
járvány FEZEN Fesztivál fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is elmarad a FEZEN fesztivál a járvány miatt. Nem tudnak nemzetközi fellépőket biztosítani, és valószínűleg oltási igazolványhoz lenne köthető a részvétel is – ezzel indokolták a szervezők a döntésüket.

Egy egyik ok, amiért így határoztak, hogy a nemzetközi fellépők áttették 2022-re a FEZEN-es fellépésüket, akiket pedig szerettek volna idén elhívni, nem garantálják, hogy tudnak majd utazni. Nélkülük viszont nem hozható a megszokott színvonal a szervezők szerint.

A másik ok pedig, hogy nem szeretnék kizárni azokat, akik esetleg nem rendelkeznek oltási igazolvánnyal. Egyelőre azonban nincs biztos információ, milyen feltételekkel lehet majd a nyáron zenés, táncos rendezvényeket tartani.

„Hiszünk benne, hogy belátható időn belül véget ér a járvány, és 2022-ben szabadon, egészségesen tudjuk majd ünnepelni a FEZEN 25 (!) éves jubileumát, amire nagyon készülünk!" – tették hozzá a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.