Rendőrt gázoltak halálra az M70-es autópálya pihenőhelyén

Forrás: Shutterstock -
baleset rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt szerda hajnalban az M70-es autópálya csörnyeföldi pihenőhelyén. Kiderült, egy 41 éves rendőr életét veszítette.

Szerda hajnalban az M70-es autópálya 15-ös kilométerénél, a Csörnyeföld közelében lévő pihenőhelyen egy autó nekihajtott az út mellett álló mikrobusznak. A jármű elgázolt egy embert, aki életét veszítette a helyszínen. Kiderült, egy 41 éves rendőr volt az áldozat. A zalaegerszegi főtörzsőrmester 2009 óta dolgozott a Készenléti Rendőrségnél - írta a police.hu.

„Szolgálatteljesítés közben, Csörnyeföld térségében 2021. május 5-én közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette Hegedűs Tamás rendőr főtörzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrparancsnoka. Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt kollégánk családjának fájdalmában" – írta a Magyar Rendőrség a Facebook oldalán.
A balesetben a mikrobusz sofőrje is megsérült, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.