Fekete Dávid bűncselekmény letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vette a rendőrség a házkutatás után Fekete Dávidot, nemrég pedig a Győri Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

Üzletszerűen elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a napokban Fekete Dávidot.

Fekete Dávid előzetes letartóztatását indítványozták. tv2

Ilyenkor 72 órán belül eldől, tesznek-e javaslatot az előzetes letartóztatásra. Ez pedig meg is történt – adta hírül a police.hu, amely arról számolt be, hogy egy győri férfit vettek őrizetbe, aki gépjárművek adásvételével foglalkozott, és több autótulajdonost károsított meg úgy, hogy az eladás után nem fizette ki azoknak a pénzt.

A győri bíróság elrendelte az énekes letartóztatását az elsőfokú bíróság határozatáig, legfeljebb egy hónapig. A bíróság a megalapozott gyanú fennállását megállapította, ezért a kényszerintézkedést indokoltnak látja. A határozat indoklása szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, ezért az eljárási cselekmény jelenlétének biztosítása érdekében indokolt az elzárás.

A bíróság szerint ugyanakkor fennáll a bűnismétlés veszélye is, figyelemmel arra, hogy a gyanúsított a kihallgatását követően elkövetett újabb szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmények miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki, így az sem zárható ki, hogy a jövőben újabb bűncselekmények elkövetését kísérli meg. A döntés nem végleges, fellebezhetnek ellene - mondta dr. Havasiné Kulcsár Petra a Győri Törvényszék sajtószóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.